top of page

Over ons

UZIEN is een gebouw

UZIEN is een mooi gerenoveerd fabriekspand dat deel uitmaakt van het bedrijvencentrum ‘Spiegelpark’..

 

Je kunt de ruimte voor de meest uiteenlopende activiteiten huren en gebruiken. Mobiele zwarte wanden zorgen ervoor dat je de zaal in een handomdraai kunt inrichten naar jouw wensen. Groot en multifunctioneel bij grote massa’s, op te splitsen en gezellig knus bij een klein event. De sfeervolle bar en de uitgebreide accommodatie zorgen ervoor dat elk feest of evenement in UZIEN een topper wordt.

UZIEN is een vzw

UZIEN wordt gedragen door vrijwilligers. Ze zorgen ervoor dat elke vereniging of huurder makkelijk zijn weg vindt in de vele mogelijkheden die de zaal biedt.​

UZIEN VZW zet alles op alles om van UZIEN een plek te maken waar sociale en culturele activiteiten gestimuleerd worden.  Een goede samenwerking met de gemeente en andere culturele of sociale partners is hierbij vanzelfsprekend.

 

​UZIEN stampt met haar vrijwilligers ook zelf een aantal activiteiten uit de grond. Onder de naam MAGIEN organiseren zij jaarlijks een aantal evenementen die verbindend zijn en alle generaties samenbrengen. UZIEN wil een plaats zijn waar mensen respectvol en ongedwongen met elkaar kunnen samen zijn en plezier maken.

Een aangepaste tarievenschaal zorgt ervoor dat UZIEN VZW financieel gezond blijft en kan groeien in haar opzet.

Onze troeven

Technisch goed uitgeruste zaal

UZIEN is pas gerenoveerd en zeer goed geïsoleerd. De akoestiek van de zaal is uitstekend en dat biedt enorm veel mogelijkheden. Er is een algemene geluidsinstallatie met draadloze micro waarmee je je eigen muziek in de hele zaal kunt laten weerklinken.​
We hebben een podium, opgebouwd uit verplaatsbare podiumelementen, met een bijhorende installatie om het podium uit te lichten bij kleine optredens of lezingen.

Daglicht en sfeerverlichting

De zaal baadt in het daglicht maar kan ook perfect verduisterd worden. Is het donker buiten, dan biedt onze zaalverlichting heel wat mogelijkheden. Van erg helder tot gezellig sfeervol. Met een aantal mooie accenten op de wand.

Bar en zaal

In de mooie bar van UZIEN vind je heel wat verschillende dranken. Eigen drank meebrengen is niet toegelaten. Er zijn ook stoelen, tafels en aperotafels beschikbaar waarmee je de zaal naar eigen wens  kunt inrichten. Hou je van klein en knus, dan maak je met de hoge scheidingswanden op wieltjes in een handomdraai een gezellig hoekje.

Makkelijk bereikbaar

UZIEN ligt op een boogscheut van de afrit 4 op de E17 tussen Kortrijk en Gent. Makkelijk en vlot bereikbaar dus voor wie van ver komt. UZIEN ligt in het centrum van Deerlijk. We raden iedereen aan om zo veel als mogelijk met de fiets of te voet naar UZIEN af te zakken. 
UZIEN beschikt over veel parkeerplaatsen (GPS Roterijstraat 9) en heeft ook een handige dienstingang (GPS Kortrijkse Heerweg 1) met grote inrijpoort om materiaal aan en af te voeren.

In een woonbuurt in het centrum

UZIEN ligt in een woonbuurt en dat zorgt ervoor dat UZIEN tijdig zijn deuren sluit. Last call om 23u30, iedereen verlaat UZIEN ten laatste om 24u. Zo ben je altijd tijdig thuis en genieten onze buren en ook jij van een goeie nachtrust.

Nog vragen? Contacteer ons!
bottom of page