UZIEN is…

een fabriekshal gerenoveerd met oog voor detail en gezelligheid. Een zaal met karakter en met een maximale capaciteit van duizend mensen.

De Cassinastraat 10 C

8540 Deerlijk

info@uzien.be

 UZIEN © 2019

Activiteiten

Hieronder vind je een overzicht van onze eigen activiteiten 2019-2020. Wil je de laatste nieuwsjes kennen en wil je weten wat er allemaal gebeurt in UZIEN, volg ons dan op facebook en instagram.

Wij willen UZIEN. Tot gauw!

SONGWRITERFESTIVAL

BOLSTER

BOLSTER is dé huiskamer der festivals. Je ziet er songwriters aan het werk die de drijvende kracht vormen achter de songs die je op je radio hoort.

UITGESTELD

Donderdag 19 maart

CANCELLED

Café UZIEN

Kom gezellig iets drinken in ons café op de derde donderdag van de maand maart.

Inkom: 

Gratis

Woensdag 20 mei van

18u tot 23u30

Closet sale/afterwork-party

We zetten het lange weekend en de zomer feestelijk in met een afterwork in combinatie met een Closet Sale. Shoppen en feesten in één avond. Dat kan alleen in UZIEN.

Inkom: 

GRATIS

Zaterdag 21 maart

UITGESTELD

BOLSTER Songwriterfestival

Het idee is eenvoudig: 
 
Je ziet er songwriters aan het werk die de drijvende kracht vormen achter de songs die je op je radio hoort. Ze laten hun bands voor één keer thuis en brengen je de ruggengraat, de blanke pit van elk nummer. Ontdaan van de bolster. 
 
De affiche is met zorg uitgekozen: 
 
JOHANNES GENARD (School is Cool)
BRENT BEUKELAER (The Radar Station - winnaars De Nieuwe Lichting 2020)
JAN CAPPELLE
ROOS DENAYER (winnaar Poppunt Soundtrack)
NICK HERWEYERS (Attention Attention, Zinger)
GALINE (De Kreun - artist in residence)

Inkom: 

STUDENTEN €4
VVK €12
ADD €15
groepen (vanaf 10pers) €10

Donderdag 16 april

UITGESTELD

Café UZIEN

met schemerwandeling

We openen het gesprek op ons café met een fijne schemerwandeling onder leiding van Yann Feryn. We vertrekken aan UZIEN om 19u30 en wandelen richting Wijmelbroek.

 

In de schemering valt er immers van alles te beleven. Dagdieren gaan slapen, nachtdieren komen boven water. We verwachten slaaptrek van vogels, merels die hun nachtalarm geven, mogelijk een eerste uil, de kikkers die een avondconcert geven.

Met Yann als gids wordt dit een natuurbeleving met een brokje humor en heel veel weetjes, tips en tricks. Tegen 20u30 zijn we terug in UZIEN met dorst en heel veel stof tot napraten.

Inkom: 

GRATIS

Nog vragen? Contacteer ons!