top of page

Activiteiten

Wil je de laatste nieuwsjes kennen en wil je weten wat er allemaal gebeurt in UZIEN, volg ons dan op facebook en instagram.

Wij willen UZIEN. Tot gauw!

the beatles betere foto.jpg

THE BOOTLEG BEATLES

Activiteit  Gezinsbond Deerlijk

Maandag 6 februari

20u

The Bootleg Beatles is de beroemde coverband van de meest beroemde popgroep aller tijden. De groepsleden lijken opvallend goed op de originele Fab Four en klinken alsof John,George, Paul en Ringo zelf op het podium staan. Ze doen dat overigens zo overtuigend dat ze als enige het beeldmerk van The Beatles mogen gebruiken. Of zoals George Harrison zelf ooit zei: The Bootleg Beatles kennen waarschijnlijk de akkoorden beter dan ikzelf.


Deze multimedia show is een absolute aanrader voor Beatles fans van alle leeftijden. The Nr.1 Beatles Tribute bestaat al meer dan 40 jaar en heeft meer dan 4000 concerten over de hele wereld op hun palmares. It’s not the Beatles but you simply won’t believe it.


Inkom:
Zitplaats € 35,00
Staanplaats €30,00

2023 02 10 - SKaGeN brandingen (c) Koen Broos & Luc Vleugels.jpeg

BRANDINGEN - Theater SKaGeN

Ism d'Iefte Deerlijk

Vrijdag 10 februari

20u

Een vrouw en een man hebben hun leven goed voor mekaar: een mooi huis in een prachtige omgeving met zicht op zee, tijd voor zichzelf en voor elkaar op het ritme van de seizoenen. Maar op een dag liggen er aangespoelde vluchtelingen op het strand. Eerst enkele volwassenen, dan ook een kind. Terwijl de man er alles aan doet om zijn leven onverstoord verder te kunnen leiden, raakt de vrouw steeds verder aangetast. Ze wil dat hij weggaat. Zij veracht zijn onverschilligheid. Hij verdraagt haar oogopslag niet meer.


Clara van den Broek komt voor de tweede keer naar UZIEN. In ‘Today I’ll kill you’ veroverde ze in juni 2022 samen met Bjarne Devolder onze harten, onze sympathie en onze waardering. Wat een actrice! D’Iefte nodigt haar opnieuw uit en wij stellen met veel plezier onze zaal open voor deze prachtige voorstelling.


TIP: De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul Verrept. Dompel jezelf vooraf al onder in de voorstelling.

Je kan het boek komen ontlenen in de bibliotheek!

de plezante fabriek 800.png

DE PLEZANTE FABRIEK

MAGIEN

Zaterdag 11 maart

14u-19u

We verwennen kinderen en ouders met een echte speelnamiddag in UZIEN.

Er zijn doorlopende speelactiviteiten: koekjes versieren met Koekefien, dansen in een silent disco met DJ Foxy, spelen met duplo of lego en huizen bouwen uit karton. Ook FAIRPLACE komt met veel leuk en duurzaam speelgoed: stapelstenen, loopfietsjes, bamboe-bouwpakket, circusmateriaal en een echte racebaan met go-carts. En fotografe Marthe Minnaert neemt portretten en maakt er magneetjes van.

Daarnaast kunnen de kinderen ook een heleboel leuke workshops volgen. Dit doen ze steeds samen met hun mama/papa/opa/oma….

Er is een workshop yoga, kleine bouwtechnieken met een echte legomaster, singasong (zingen), creatief met verf, shiatsu-massage, wobbelturnen en als kers op de taart zal poppenspeler Martijn de kinderen betoveren met het theaterspektakel ‘Naar het hok, stoute brok!

 

Bij het binnenkomen betaal je 2 euro per persoon. Je kunt dan deelnemen aan alle doorlopende speelactiviteiten. Per workshop waarvoor je inschrijft betaal je nog eens 5 euro per duo (gezin).

Nog vragen? Contacteer ons!
bottom of page