top of page

Activiteiten

Wil je de laatste nieuwsjes kennen en wil je weten wat er allemaal gebeurt in UZIEN, volg ons dan op facebook en instagram.

Wij willen UZIEN. Tot gauw!

ANTIEK & ROMMELMARKT

Organisatie : Hobby Club 13

Paasmaandag 10 april 2023
9u – 17u30

Hobby Club 13 is een organisatie die verschillende beurzen organiseert waaronder Antiek- en Rommelmarkten, Brocante &  vintagebeurzen, muziekbeurzen, buitenmarkten. Deze beurzen zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste  waarde in verschillende gemeenten van België.
Op paasmaandag komt Hobbyclub 13 naar UZIEN. Hun jarenlange ervaring staat garant voor een goeie organisatie. Zo weten ze telkens weer opnieuw standhouders ‘met skoone  marsjandise’ te strikken.
Kom zeker eens snuisteren in UZIEN op paasmaandag


Inkom bezoekers:  

2,50 Euro van 9 tot 9u30. 
2,00 Euro van 9u tot 17u30.

 

ALICE

Organisatie: Balletschool Raymonda

Woensdag 19 april om 18u30
Vrijdag 21 april om 20u
zaterdag 22 april om 11h00 en 15h30
zondag 23 april om 11h00 en 15h30 

Balletschool Raymonda breng  het verhaal van Alice (in Wonderland). Een dansvoorstelling in een prachtig decor, met wervelende kostuums en uiteraard fantastische dansers.  
Tickets bestellen doe je door te mailen naar info@raymonda.be. Vermeld er zeker bij welke voorstelling je wil zien, hoeveel tickets je wil en je volledige naam.

BRANDINGEN - Theater SKaGeN

Ism d'Iefte Deerlijk

Donderdag 11 mei om 20u

Een vrouw en een man hebben hun leven goed voor mekaar: een mooi huis in een prachtige omgeving met zicht op zee, tijd voor zichzelf en voor elkaar op het ritme van de seizoenen. Maar op een dag liggen er aangespoelde vluchtelingen op het strand. Eerst enkele volwassenen, dan ook een kind. Terwijl de man er alles aan doet om zijn leven onverstoord verder te kunnen leiden, raakt de vrouw steeds verder aangetast. Ze wil dat hij weggaat. Zij veracht zijn onverschilligheid. Hij verdraagt haar oogopslag niet meer.


Clara van den Broek komt voor de tweede keer naar UZIEN. In ‘Today I’ll kill you’ veroverde ze in juni 2022 samen met Bjarne Devolder onze harten, onze sympathie en onze waardering. Wat een actrice! D’Iefte nodigt haar opnieuw uit en wij stellen met veel plezier onze zaal open voor deze prachtige voorstelling.


TIP: De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul Verrept. Dompel jezelf vooraf al onder in de voorstelling.

Je kan het boek komen ontlenen in de bibliotheek!

Closet Sale

Organisatie : MAGIEN / UZIEN

Zaterdag 13 mei

14u - 18u

Op zaterdag 13 mei wordt UZIEN omgebouwd tot één grote kleerkast waar je kan snuisteren in tweedehands zomerkledij voor vrouwen.

Je scoort er een tweedehands item voor een aangenaam prijsje, valt er op een perfecte extra zomeroutfit en vult je garderobe moeiteloos aan voor een heel zacht prijsje. 


Breng zeker ook je vriendinnen, partner, zussen, mama’s en schoonmama’s mee naar UZIEN. Je komt er gratis in en ook de bar en het terras zijn geopend. 


De Closet Sale wordt georganiseerd door MAGIEN en is intussen een vaste waarde op de Deerlijkse evenementenkalender en binnen de socioculturele werking van UZIEN.


Welkom tussen 14u en 18u in UZIEN!

Night of D-Proms

Organisatie: Fanfare Sint Cecilia 100 jaar

Zaterdag 28 oktober om 19u

Zondag 29 oktober om 18u

De Koninklijke Fanfare Sint Cecilia bestaat 100 jaar en dat moet gevierd. Daarom pakken ze uit met een echte Night of D(eerlijkse) Proms. Heel wat mooie stemmen uit Deerlijk  bezorgen u samen met de Fanfare een onvergetelijke avond. Zorg dat u erbij bent!

Wordt verwacht in UZIEN

Zaterdag 21 oktober
CLOSET SALE en de tweede editie van DEERLIJK DANST.

 

Weekend 4-5 november
Lokaalboetiek

Zondag 19 november
Rommel- en Antiekmarkt

Zaterdag 25 november
ZING!  zangplezier met Zonder Bandjes (ism de Gezinsbond)

Weekend 9-10 december
kerstmarkt

Nog vragen? Contacteer ons!
bottom of page