Activiteiten

Wil je de laatste nieuwsjes kennen en wil je weten wat er allemaal gebeurt in UZIEN, volg ons dan op facebook en instagram.

Wij willen UZIEN. Tot gauw!

Donderdag 1 juli

19:00 TERRAS/ZAAL OPEN
20:00 ROSA BUTSI
23:30 TERRAS/ZAAL SLUIT

BOLSTER: Rosa Butsi

Rosa Butsi, hiervoor Roos Denayer, is Soundtrack winnares 2020 en artist in residence in Het Depot.

 

Heel straffe dame dus. Haar muzikale genen en haar artiestennaam erfde ze van haar Hongaarse oma. Maar het zijn vooral haar adembenemende, uitgepuurde songs die ons zo enthousiast maken. Wij zijn dan ook blij haar op donderdag 1 juli te mogen verwelkomen in UZIEN.

 

Met haar warme stem zal Rosa Butsi de tijd even stil laten staan met songs uit het fijnste hout gesneden. Songs met wortels in de muziek van Suzanne Vega of Lianne La Havas. Vertrouw ons dus gerust op ons woord dat dit een prachtig concert wordt.

 

Een Bolster-sessie beleven in UZIEN is sowieso een unieke ervaring. Bij goed weer kun je buiten genieten. Bij slecht weer doen we het binnen.

HET CONCERT MEEMAKEN?

-->Wil je er erbij zijn, reserveer dan je plaatsje hieronder
--> Breng gepast geld mee aan de ingang of PAYCONIC.
--> We rekenen erop dat je bij reservatie ook komt. Het zou zonde zijn om lege plekken onbenut te zien.

Inkom: 

Donderdag 8, 15, 22 juli 
en 19 en 26 augustu

van 19u00 tot 23u30

Café UZIEN

Kent u café UZIEN al? UZIEN opent zijn deuren op donderdag om 19u en ons café past zich aan elk weertje aan? Binnen of buiten, als het maar gezellig is. Een kleurrijk decor, een heerlijk muziekje uit onze rode boxen en we zijn vertrokken!

Oh ja, en de hapjes, die mag je zelf meebrengen. Waar wacht je nog op: verzamel je vrienden/familie/kinderen en kom er eentje drinken! Op de zomer en op het leven. Santé!

Inkom: 

Zaterdag 28 augustus

TRIO DHOORE ism Cultuur Deerlijk

Trio Dhoore is een Vlaamse folkband die bestaat uit drie broers en bekend staat voor zijn innovatieve instrumentale composities. Met een ongeremd enthousiasme en een grote liefde voor akoestische muziek creëren Ward, Hartwin & Koen Dhoore een eigen muzikaal verhaal dat door het folk- en wereldmuziekcircuit warm onthaald wordt in zowel binnen als buitenland. Hun muziek klinkt folky, soms filmisch, modern in zijn eenvoud maar altijd met veel ruimte voor eigen invulling van de luisteraar. Accordeon, draailier en gitaar verstrengeld tot een atypische sound. 

‘August’ is de vierde worp van het trio, een uitgepuurde collectie Dhoore-composities die het resultaat zijn van bijna 10 jaar samen muziek maken.

Inkom: 

Nog vragen? Contacteer ons!