top of page

De Plezante Fabriek

de plezante fabriek 800.png

Zaterdag 11 maart

14u-19u

Voor de workshops schrijf je in als duo: kind en volwassen begeleider. Bij de theatervoorstelling en singasong kan een begeleider meerdere kinderen bij zich hebben. Andere workshops zijn op maat van een duo volwassen-kind. Bij de legoworkshop kan een duo van 2 kinderen ook.

WORKSHOP CREATIEF MET VERF
door Kip Van Troje  - Reizend Speeltheater

Kom kliederen en kladderen met gekke materialen en heel veel verf. Dons met spons, wortel met verf en tandenborstel, verf-vork-kras-kunst… Samen met je mama/papa/opa/oma ga je aan de slag met verf als echte beeldige kunstenaars!

15u-16u: leeftijd 9+
16u-17u: leeftijd 6-9

WORKSHOP SINGASONG (zingen)
door Agrimonia/Anneloor Meersman

Warm die stembanden alvast op: in deze workshop laten jullie allemaal klanken horen die anderen kunnen bekoren. Onder het motto: iedereen kan zingen! We maken het vooral heel gezellig door samen liedjes te zingen en dit begeleid door een echte dirigente.

14u-14u45: alle leeftijden
17u-17u45: alle leeftijden

 

 

WORKSHOP SHIATSU-MASSAGE
door Massage Santo

Samen in de zetel elkaar eens heerlijk masseren? Hoe fijn is dat!

In onze workshop massage (shiatsu) leer je hoe je je kind op een deugddoende manier kunt masseren en leren ook de kinderen enkele greepjes die ze op jou kunnen toepassen. Meesters in de massage worden we niet, maar het wordt wel een leuke ervaring. En je gaat naar huis met enkele kneepjes van het vak in je hoofd en in je handen.

14u-14u30: leeftijd 4+
14u45-15u15: leeftijd 4+
15u30-16u: leeftijd 4+

THEATER: POPPENTHEATER MARTIJN: “NAAR HET HOK, STOUTE BROK!”
Door (Martin Desmet) Poppentheater Martijn

Hey lieve kapoen! Haal jij soms kattenkwaad uit, net als het hoofdpersonage Simon uit onze poppenvoorstelling? Dan is deze voorstelling door poppentheater Martijn echt iets voor jou!
Een tipje van de sluier... Simon krijgt het vaak te horen als hij weer eens een streek heeft uitgehaald. Wat eerst een straf is, wordt voor Simon stilaan zijn geliefkoosde plek. Vooral als hij er een spin als vriend bij krijgt…

14u-14u40: meest geschikte leeftijd 6-8
17u-17u40: meest geschikte leeftijd 6-8

WORKSHOP  kleine bouwtechnieken met een LEGOMASTER
door Little brick room, met David Vanhee

Maak je graag originele constructies met lego-bouwstenen? Zit je telkens aan de beeldbuis gekluisterd wanneer het weer Lego Masters is op tv? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Tromgeroffel. David Vanhee, deelnemer aan Lego Masters 2020, komt naar UZIEN! David zal je kleine bouwtechnieken aanleren en je wegwijs maken in de wondere wereld van lego. 

16u30-17u30: leeftijd 10+
17u30-18u30: leeftijd 10+

WORKSHOP YOGA
door Amba Amba

Ohm en Namasté. Op een speelse wijze en met heel wat beweging, neemt Vanessa je mee doorheen enkele yoga-oefeningen. Een neerwaartse hond of cobrahouding? We proberen het uit! Wist je dat je via yoga jezelf beter kan leren kennen? Strek die arm en dat been, adem in en ook uit, en word helemaal zen…

15u-15u45: leeftijd 3-6
15u45-16u30: leeftijd 6+

WORKSHOP WOBBELTURNEN
door Abigail

Je zal spelen, bewegen, je evenwicht bewaren en samen met anderen veel proberen. Jezelf ontspannen staat centraal. Dit doe je allemaal door te springen, kruipen en wiegelen op de wobbel. Waggel je mee, samen met je papa/mama/oma of opa?

16u-16u30: leeftijd 4-8
16u30-17u: leeftijd 2-4

Nog vragen? Contacteer ons!
bottom of page