#SAVETHEBAND

Red de Belgische muziekscene

Het ziet er niet goed uit voor de Belgische festivalzomer. En dat heeft een enorme impact op onze Belgische artiesten en hun entourage. 

 

Tot 80.000 jobs en 200 miljoen euro ticketinkomsten staan op de helling. 

Meer dan ooit heeft de Belgische muziekscene haar fans nodig. En échte fans, die herken je aan hun T-shirt

Bestel hier het #SAVETHEBAND T-shirt, doe 'm cadeau aan je vrienden muziekliefhebbers en help Belgisch talent overeind. 

Waar gaat het geld naartoe? Dat kies je gewoon zelf. Mister T levert de T-shirts aan inkoopkost. De winstmarge gaat gewoon naar de artiest die jij zelf aanduidt bij de bestelling. Dit overzicht kwam tot stand in samenwerking met Vi.be.

VRAGEN?

Heb je vragen over dit initiatief? Neem dan contact met ons op via dit formulier of door te mailen naar contact@savetheband.be

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Bedankt voor de bericht!

35c4b523-7b37-4308-8c8a-07d3614d6adc_edi

ZINGER

Winnaar De Nieuwe Lichting 2015

Zinger won in 2015 De Nieuwe Lichting op Stubru met een mix tussen bras- en popmuziek, en combineert muziek met engagement. Zo richtte de band het 1 novemberproject Reveil op, dat jaarlijks muzikanten brengt op de begraafplaatsen in 1 op de 3 gemeentes in Vlaanderen.

Zinger lanceerde het idee en bracht de verschillende organisaties samen

Rally_Hannes-72_edited_edited.jpg

HANNES OTTÉ

Fotograaf - grafisch ontwerper

Hannes is naast fotograaf en grafisch ontwerper ook betrokken bij vzw UZIEN, die de uitbating van een polyvalente (concert)zaal verzorgt. Hij bedacht en ontwierp het #SAVETHEBAND label.

mrt-2_edited.jpg

MISTER T

Merchandising

Mister T is dé online shop voor shirts, cd's en andere gadgets van diverse Belgische bands, brands & artiesten. Oprichter Tom heeft een hart voor duurzaam en ethisch vervaardigde producten en sponsort de T-shirts aan inkoopprijs. Mister T maakt de T-shirts, doet de verwerking en administratie in samenwerking met vi.be.

VI.BE

Muziekplatform

VI.BE is dé autoriteit op het gebied van Belgische muziek. Hun missie is om artiesten te versterken in een gezond muziekklimaat. En dat maken ze elke dag waar door die artiesten te begeleiden in elke stap van hun traject. 

1586507705_170629-vi.be-pers-low-res-ill