top of page

Onze troeven

Technisch goed uitgeruste zaal


UZIEN is pas gerenoveerd en zeer goed geïsoleerd. De akoestiek van de zaal is naar wens, zelfs zeer goed,  en dat biedt enorm veel mogelijkheden. Onze eigen PA-installatie kan aan een eerlijke prijs gehuurd worden en garandeert topkwaliteit. Er is ook een algemene geluidsinstallatie waarmee je je eigen muziek in de hele zaal kunt laten weerklinken.

We hebben een podium, opgebouwd uit verplaatsbare podiumelementen, met een bijhorende installatie om het podium uit te lichten bij kleine optredens of lezingen.

Vrijwilligers


UZIEN is een vzw gedragen door een bonte bende vrijwilligers. En als we zeggen bont, dan bedoelen we dat we alle kleuren dragen, uiteenlopende leeftijden hebben en van diverse (kunst)disciplines kaas gegeten hebben. We dromen van heel wat leuke activiteiten en optredens. Tegelijk werken we hard om alles rond te krijgen. We zijn niet bang van een zottigheidje en weten dat we vaak achter de bar zullen staan.

Daglicht en sfeerverlichting


De zaal baadt in het daglicht maar kan ook perfect verduisterd worden. Is het donker buiten, dan biedt onze zaalverlichting heel wat mogelijkheden. Van heel erg helder tot gezellig sfeervol. Met een aantal mooie accenten op de wand.

Makkelijk bereikbaar


UZIEN ligt op een boogscheut van de afrit nummer 4 op de E17 tussen Kortrijk en Gent. Makkelijk en vlot bereikbaar dus voor wie van ver komt. UZIEN ligt in het centrum van Deerlijk. We raden iedereen aan om met de fiets of te voet naar UZIEN af te zakken. 

In een woonbuurt in het centrum


UZIEN ligt in een woonbuurt en dat zorgt ervoor dat UZIEN tijdig zijn deuren sluit. Last call om 23u30, iedereen verlaat UZIEN ten laatste om 24u. Zo ben je altijd tijdig thuis en geniet je van een goeie nachtrust.

Gratis kraantjeswater


Omdat water lekker en gezond is en omdat uitgaan niet altijd veel moet kosten, krijg je in UZIEN gratis kraantjeswater.

Bar


In de bar van UZIEN vind je heel wat lokale, gezonde en eerlijke dranken. We hebben een mooie bar en wie de zaal huurt mag deze gebruiken. Eigen drank meebrengen is niet toegelaten. Er zijn natuurlijk ook stoelen, tafels, aperotafels en je kunt alles naar eigen wens inrichten en opstellen. Hou je van klein en knus, dan maak je met de hoge scheidingswanden op wieletjes in een handomdraai een gezellig hoekje.

 

Tarieven


UZIEN zal de zaal verhuren en gebruikt hiervoor een tarievenschaal die nauw aansluit bij de doelstellingen van de vzw.

Nog vragen? Contacteer ons!
bottom of page