bolster sessie brent beuckelaer-2.jpg

TICKETS & PRIJZEN

ONLINE  TE RESERVEREN (verplicht)

UZIEN wil iedereen de kans geven om onze evenementen bij te wonen. 

Daarom hanteren we mooie prijzen, en voor studenten doen we zelfs een extra effort!

STUDENTEN €4
op vertoon van studentenkaart

TICKETS €6*

voor 1 optreden

*Sessie Johannes Genard (School is cool) €10

ABONNEMENT STUDENT €20

6 muzikale vliegen in één klap - op vertoon van studentenkaart

#winningatlifeforstudents

ABONNEMENT €25

6 muzikale vliegen in één klap!

#winningatlife

DÉ HUISKAMER
DER FESTIVALS

Het idee is eenvoudig: songwriters van topbands kleden hun songs 

helemaal uit tot op de BOLSTER en vertellen je waar ze vandaan komen. 

Oorspronkelijk was BOLSTER een festival, maar dat nu worden het losse sessies. Dezelfde line-up, maar 6 avonden muziekplezier in plaats van 1. 

 

Met onder andere:

Brent Beukelaer

Johannes Genard (School is Cool)

Jan Cappelle

Galine 

Op zaterdag 8 mei vindt de eerste BOLSTER-sessie plaats. Brent Beukelaer (The Radar Station) bijt de spits voor ons af.
Uitzonderlijk valt deze op een zaterdag. De andere sessies vinden plaats op de eerste donderdag van de maand. 

De volgende BOLSTER sessie vindt plaats op donderdag 3 juni. We verwelkomen er Jan Cappelle en support van Muriël Derycke. Er zijn opnieuw 50 plaatsen beschikbaar, reserveren is verplicht

LINE-UP

SONGWRITERS

by-uzien.png

BRENT BEUKELAER 8/05

(THE RADAR STATION)

De oersympathieke Brent Beukelaer is al een poosje actief in vele bands, maar heeft met The Radar Station voorlopig zijn definitieve muzikale gedaante gevonden. Hij bracht de laatste maanden ook 2 singles uit die werden opgenomen in de playlists van Radio 2, Radio Willy, NPO Radio 5 (NL). Hij werd in 2016 ook de Belgische winnaar van de Nekkawedstrijd. In augustus komt zijn debuutplaat uit. ng.

JAN CAPPELLE

(HET ONDERSPIT)

Enkele jaren terug besloot Jan Cappelle dat de tijd rijp was om zijn plekje als lid van broer Wannes’ band ‘t Zesde Metaal in te ruilen voor een heel eigen verhaal. Ook in zijn moedertaal maar onmiskenbaar met een eigen stem. Sindsdien is hij als aanvoerder van  Het Onderspit stevig voet aan wal aan het zetten in de Vlaamse muziekscene. Voor BOLSTER treedt hij even uit zijn comfortzone en brengt zijn songs helemaal onversneden met enkel een gitaar om de arm. 

ROSA BUTSI

(WINNARES POPPUNT SOUNDTRACK)

Roos Denayer heeft gevonden waar ze naar op zoek was: een muziekstijl waar ze zowel haar liefde voor jazz als invloeden van haar favo singer-songwriters in kwijt kan. Met veelzijdige gitaarkleuren en uitgepuurde melodielijnen brengen ze nummers die je als een warm dekentje omhullen.

Afgelopen december werd ze geselecteerd als één van de winnaars voor de eerste editie van Sound Trac, de opvolger van de provinciale popconcours Westtalent, OostBest! … In januari 2020 kwam de eerste single van de debuut-EP uit.

De voorbije drie jaar speelde Roos naast tal van Belgische podia ook verschillende keren in het buitenland. Zo ging ze op tournees door Nederland, Duitsland, Bulgarije, Oostenrijk, Tsjechië en zelfs New York.

JOHANNES GENARD

(SCHOOL IS COOL)

Sinds hij met z’n band School is Cool Humo’s Rock Rally won in 2010, is Johannes Genard niet meer uit het Belgische popfirmament weg te slaan. Tientallen van z’n songs haalden hoge hitnoteringen en z’n passage in “Liefde voor Muziek” was met kop en schouders de meest indrukwekkende in lange tijden. Ook z’n nieuwste single Closer stevent alweer razendsnel af op de eerste plaats in de Afrekening op StuBru.

NICK HERWEYERS

(ZINGER)

Gitarist / toetsenist en backing vocals bij Zinger, maar wat een mooie eigen songs heeft deze vuurtoren van Koksijde. In de retro sfeer van Richard Hawley, Chris Isaak en Roy Orbison.

GALINE

(RESIDENT @ DE KREUN)

Galine is het project van Nederlands-Belgische Galine Diana Kuyvenhoven. Wie het jammer vindt dat ze haar band (met leden van o.a. Noemie Wolfs, Jan Verstraeten, I Will, I Swear) thuislaat, heeft nog niet naar haar stem geluisterd. 

Live verweeft Galine akoestische pareltjes en subtiele electrobeats tot een mooi staal van haar creativiteit en veelzijdigheid. Ze leerde de feeling om een goede popsong te schrijven van indiegrootheden als Lapsley, Maggie Rogers, Sylvan Esso en Jessie Ware.

Na een handvol lovende reviews koos Wilde Westen/De Kreun Galine recent als Lotto Wild Talent en werd ze hun nieuwe 'Artist in Residence'.