TICKETS & PRIJZEN

ONLINE  TE RESERVEREN (verplicht)

UZIEN wil iedereen de kans geven om onze evenementen bij te wonen. 

Daarom hanteren we mooie prijzen, en voor studenten doen we zelfs een extra effort!

STUDENTEN €4
op vertoon van studentenkaart

TICKETS €6*

voor 1 optreden

*Sessie Johannes Genard (School is cool) €10

ABONNEMENT STUDENT €20

6 muzikale vliegen in één klap - op vertoon van studentenkaart

#winningatlifeforstudents

ABONNEMENT €25

6 muzikale vliegen in één klap!

#winningatlife

BOLSTER FESTIVAL wordt BOLSTER SESSIES!

 

Dezelfde line-up, maar 6 avonden muziekplezier in plaats van 1. 

Het idee is eenvoudig: songwriters van topbands kleden hun songs 

helemaal uit tot op de BOLSTER en vertellen je waar ze vandaan komen. 

 

Met onder andere:

Johannes Genard (School is Cool)

Jan Cappelle

Galine 

DÉ HUISKAMER
DER FESTIVALS

Later meer info over

de ticketverkoop

DATA

TBA Nick Herweyers (Attention Attention).

TBA Johannes Genard (School is Cool)

TBA Brent Beukelaer (The Radar Station) 

TBA Jan Cappelle (Het Onderspit) - support: spoken word door Muriel Derycke 

TBA Roos denayer (Rosa Butsi)

do 1 april Galine

do 6 mei The Radar Station

LINE-UP

SONGWRITERS

JOHANNES GENARD

(SCHOOL IS COOL)

Sinds hij met z’n band School is Cool Humo’s Rock Rally won in 2010, is Johannes Genard niet meer uit het Belgische popfirmament weg te slaan. Tientallen van z’n songs haalden hoge hitnoteringen en z’n passage in “Liefde voor Muziek” was met kop en schouders de meest indrukwekkende in lange tijden. Ook z’n nieuwste single Closer stevent alweer razendsnel af op de eerste plaats in de Afrekening op StuBru.

JAN CAPPELLE

(HET ONDERSPIT)

Enkele jaren terug besloot Jan Cappelle dat de tijd rijp was om zijn plekje als lid van broer Wannes’ band ‘t Zesde Metaal in te ruilen voor een heel eigen verhaal. Ook in zijn moedertaal maar onmiskenbaar met een eigen stem. Sindsdien is hij als aanvoerder van  Het Onderspit stevig voet aan wal aan het zetten in de Vlaamse muziekscene. Voor BOLSTER treedt hij even uit zijn comfortzone en brengt zijn songs helemaal onversneden met enkel een gitaar om de arm. 

ROOS DENAYER

(WINNARES POPPUNT SOUNDTRACK)

Roos Denayer heeft gevonden waar ze naar op zoek was: een muziekstijl waar ze zowel haar liefde voor jazz als invloeden van haar favo singer-songwriters in kwijt kan. Met veelzijdige gitaarkleuren en uitgepuurde melodielijnen brengen ze nummers die je als een warm dekentje omhullen.

Afgelopen december werd ze geselecteerd als één van de winnaars voor de eerste editie van Sound Trac, de opvolger van de provinciale popconcours Westtalent, OostBest! … In januari 2020 kwam de eerste single van de debuut-EP uit.

De voorbije drie jaar speelde Roos naast tal van Belgische podia ook verschillende keren in het buitenland. Zo ging ze op tournees door Nederland, Duitsland, Bulgarije, Oostenrijk, Tsjechië en zelfs New York.

NICK HERWEYERS

(ZINGER)

Gitarist / toetsenist en backing vocals bij Zinger, maar wat een mooie eigen songs heeft deze vuurtoren van Koksijde. In de retro sfeer van Richard Hawley, Chris Isaak en Roy Orbison.

GALINE 1/04

(RESIDENT @ DE KREUN)

Galine is het project van Nederlands-Belgische Galine Diana Kuyvenhoven. Wie het jammer vindt dat ze haar band (met leden van o.a. Noemie Wolfs, Jan Verstraeten, I Will, I Swear) thuislaat, heeft nog niet naar haar stem geluisterd. 

Live verweeft Galine akoestische pareltjes en subtiele electrobeats tot een mooi staal van haar creativiteit en veelzijdigheid. Ze leerde de feeling om een goede popsong te schrijven van indiegrootheden als Lapsley, Maggie Rogers, Sylvan Esso en Jessie Ware.

Na een handvol lovende reviews koos Wilde Westen/De Kreun Galine recent als Lotto Wild Talent en werd ze hun nieuwe 'Artist in Residence'.

BRENT BEUKELAER 6/05

(THE RADAR STATION)

De oersympathieke Brent Beukelaer is al een poosje actief in vele bands, maar heeft met The Radar Station voorlopig zijn definitieve muzikale gedaante gevonden. De band is nog maar net bekomen van een klinkende overwinning in De Nieuwe Lichting 2020 op Studio Brussel. Hun single Subtle Science werd opgenomen in de playlists van Radio 1, NPO Radio 2, Classic 21 - RTBF en is een Belpopklassieker in wording.

UZIEN is…

een fabriekshal gerenoveerd met oog voor detail en gezelligheid. Een zaal met karakter en met een maximale capaciteit van duizend mensen.

De Cassinastraat 10 C

8540 Deerlijk

info@uzien.be

 UZIEN © 2019