visuals 10 mei capelle-2.jpg

DÉ HUISKAMER
DER FESTIVALS

Het idee is eenvoudig: songwriters ontdoen hun songs helemaal van hun BOLSTER en vertellen je waar ze vandaan komen. 

In 2022 staat een prachtige line-up te popelen om opnieuw live te spelen: 

 

NOG TE GAAN:

vr 17 juni:  Augustijn Vermandere

Vr 28 okt:  Galine

Vr 25 nov: Katrien Verfaillie + Gianni Marzo

GEPASSEERD:

Johannes Genard (School is Cool)

TICKETS & PRIJZEN

UZIEN wil iedereen de kans geven om onze evenementen bij te wonen. 

Daarom hanteren we mooie prijzen, en voor studenten doen we zelfs een extra effort!

 

TICKETS €10,00 | 3+1 GRATIS

STUDENTEN €4

--> op vertoon van studentenkaart

 

--> ADD €15

De volgende BOLSTER sessie vindt plaats op vrijdag 17 juni.

We verwelkomen er de weergaloze Augustijn Vermandere. Online bestellen = 5 euro besparen

LINE-UP

SONGWRITERS

by-uzien.png

AUGUSTIJN | vr 17/06

(RADIO1)

Ben je ook een tobber? Zo eentje die 's nachts alle slechtst mogelijke scenario's bedenkt in plaats van een goede nachtrust zijn werk te laten doen? Dan raden we het concert van Augustijn Vermandere aan. Sinds hij met z'n single 'In De Schouwte' bezong hoe het is om in de voetsporen te treden van z'n succesvolle vader Willem, ging het voor de Lauwse Oostendenaar snel.

 

Ondertussen heeft hij 2 platen uit vol mijmerliedjes over echtheid, liefde, West-Vlaming zijn, en het gevoel dat je niet meer mee bent. Augustijn is een rasverteller met een unieke eigen stem. Met drumcomputertjes, sobere bezetting en zijn breekbare fluisterstem geeft Augustijn je het gevoel dat alles wel goed komt.

GALINE | vr 28/10

(RESIDENT @ DE KREUN)

Galine is het project van Nederlands-Belgische Galine Diana Kuyvenhoven. Wie het jammer vindt dat ze haar band (met leden van o.a. Noemie Wolfs, Jan Verstraeten, I Will, I Swear) thuislaat, heeft nog niet naar haar stem geluisterd. 

Live verweeft Galine akoestische pareltjes en subtiele electrobeats tot een mooi staal van haar creativiteit en veelzijdigheid. Ze leerde de feeling om een goede popsong te schrijven van indiegrootheden als Lapsley, Maggie Rogers, Sylvan Esso en Jessie Ware.

Na een handvol lovende reviews koos Wilde Westen/De Kreun Galine recent als Lotto Wild Talent en werd ze hun nieuwe 'Artist in Residence'.

72581635_10157796997179853_1849823129984

KATRIEN VERFAILLIE | vr 25/11

(KUNNIK NEMI NA JOEN KOMN) 

Het grote publiek leerde Katrien Verfaillie kennen tijdens de eerste Corona-lockdown.

In de “roare tieden van Corona” brak ze menig Vlaams hart met haar eigen versie van een nummer van Jean Ferrat dat beter bekend werd in de versie van ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld.
‘Kunnik Nemi Na Joen Komn’ raakte duidelijk een gevoelige snaar.

In korte tijd vonden bijna een half miljoen mensen hun weg naar het filmpje op YouTube.

Voor Katrien was het de eerste keer dat ze zich, onder begeleiding van Raf Walschaerts en Walter Janssens, aan zang waagde. Katrien was wel al jarenlang actief als pianiste/componiste.

Katrien heeft na haar eerste lied zin, om nog West-Vlaamse liedjes te schrijven. Zo werd de cd Gie Zorgt geboren. Katrien is een pure muzikante, die zowel instrumentaal als in het West-Vlaams recht naar uw ertje grijpt. 

GIANNI MARZO | vr 25/11

 (MARBLE SOUNDS) 

Gianni Marzo speelde al eerder in Uzien in het voorprogramma van z'n eigen band Marble Sounds (kan je nog volgen?). Die passage was zo adembenemend dat we hem graag, nu mét plaat onder de arm, opnieuw uitnodigen voor een BOLSTER sessie. 

gianni marzo_edited.jpg