visuals 10 mei capelle-2.jpg

DÉ HUISKAMER
DER FESTIVALS

Het idee is eenvoudig: songwriters van topbands ontdoen hun songs 

helemaal van hun BOLSTER en vertellen je waar ze vandaan komen. 

Oorspronkelijk was BOLSTER een festival, maar nu worden het losse sessies. Dezelfde line-up, maar 6 avonden muziekplezier in plaats van 1. 

 

Met onder andere:

Brent Beukelaer (The Radar Station)

Jan Cappelle

Rosa Butsi

Johannes Genard (School is Cool)

Nick Herweyers (Zinger)

Galine 


Reserveer je tickets nu!

TICKETS & PRIJZEN

UZIEN wil iedereen de kans geven om onze evenementen bij te wonen. 

Daarom hanteren we mooie prijzen, en voor studenten doen we zelfs een extra effort!

Optreden Galine en Johannes Genard

Datum: TBA

 

TICKETS €10,00

STUDENTEN €4
op vertoon van studentenkaart

De volgende BOLSTER sessie vindt plaats op donderdag 2 september. We verwelkomen er de weergaloze Johannes Genard (School is Cool). Reserveren is verplicht!

LINE-UP

SONGWRITERS

by-uzien.png
johannes.jpg

JOHANNES GENARD TBA

(SCHOOL IS COOL)

Sinds hij met z’n band School is Cool Humo’s Rock Rally won in 2010, is Johannes Genard niet meer uit het Belgische popfirmament weg te slaan. Tientallen van z’n songs haalden hoge hitnoteringen en z’n passage in “Liefde voor Muziek” was met kop en schouders de meest indrukwekkende in lange tijden. Ook z’n nieuwste single Closer stevent alweer razendsnel af op de eerste plaats in de Afrekening op StuBru.

GALINE TBA

(RESIDENT @ DE KREUN)

Galine is het project van Nederlands-Belgische Galine Diana Kuyvenhoven. Wie het jammer vindt dat ze haar band (met leden van o.a. Noemie Wolfs, Jan Verstraeten, I Will, I Swear) thuislaat, heeft nog niet naar haar stem geluisterd. 

Live verweeft Galine akoestische pareltjes en subtiele electrobeats tot een mooi staal van haar creativiteit en veelzijdigheid. Ze leerde de feeling om een goede popsong te schrijven van indiegrootheden als Lapsley, Maggie Rogers, Sylvan Esso en Jessie Ware.

Na een handvol lovende reviews koos Wilde Westen/De Kreun Galine recent als Lotto Wild Talent en werd ze hun nieuwe 'Artist in Residence'.

72581635_10157796997179853_1849823129984